Bemutatkozás
 
Molnár Ilona

 

A Budapesti Gazdasági Főiskolán üzemgazdász, majd 1991-ben a Corvinus Egyetemen közgazdász diplomát szereztem.
A Pénzügyminisztérium Számviteli Képesítő Bizottságánál 1995-ben végeztem el az okleveles könyvvizsgálói képzést, 1998 óta bejegyzett, aktív könyvvizsgáló vagyok.
2012-ben OKJ-s képzés keretében Társasházkezelői végzettséget szereztem.

1989 óta számviteli, adózási területen tevékenykedem.
4 évig dolgoztam az APEH (jelenleg NAV) Fővárosi Igazgatóságán, ahol vállalkozások teljes körű, minden adónemre kiterjedő adóvizsgálatait és folyószámláik ellenőrzéseit végeztem.
1993-tól egy cégcsoport gazdasági igazgatója voltam.
1998 óta saját vállalkozásomban dolgozom.

Az elmúlt 16 évben vállalkozásom bevételének jelentősebb részét a könyvvizsgálat jelentette, de mindig voltak olyan cégeim, akiknek a teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, beszámolók, bevallások elkészítését is végeztem. Zömmel asszisztens nélkül dolgoztam, így az elmélet mellett a gyakorlati tudást is folyamatosan sikerült szinten tartanom. Ügyfeleim között főleg 2 milliárd Ft árbevétel alatti cégek voltak. Ezek sajátosságai (kis létszámú, kevésbé képzett pénzügyi apparátus, külső könyvelő) miatt gyakrabban szükséges könyvvizsgálóként aktívabb részvétel a beszámolók összeállításában illetve a vezetőkkel való konzultáció.

2010-ben SZVB tagságot vállaltam a saját, rengeteg problémával küzdő társasházunkban. Az aktív tagság során mélységében is sikerült megismerni a társasházak problémáit, az új építésű házak nehézségeit, a pénzügyi, számviteli nyilvántartásaikat, a szabályozásukban rejlő anomáliákat. 2012-ben annak reményében végeztem el az OKJ-s társasházkezelői képzést, hogy a rengeteg nyitott kérdésre megtalálom a választ.
2012-től végzem társasházak könyvvizsgálatát, pénzügyi ellenőrzését.
Szívügyemnek tekintem a társasházakkal való foglalkozást, mivel úgy érzem, hogy a tulajdonosok érdekei nagyon sok esetben nincsenek kellőképpen képviselve, vagy sérülnek.
Társasházkezelői végzettségem és tapasztalataim, valamint magas szintű számviteli, pénzügyi, adózási és jogi ismereteim birtokában megfelelő segítséget tudok nyújtani a tulajdonosoknak ahhoz, hogy társasházuk pénzügyei szakértő szemmel is át legyenek tekintve.

Munkámat a megbízhatóság, pontosság, precizitás jellemzi.